Kimchi salade | Sesamkletskop | Misomayonaise | Ponzu siroop
Crème van eidooier | Aardappelbeignet | Tabilmayonaise | Zoetzure zilverui | Krokant van brioche
Kreeftenbisque | Rivierkreeft | Geslagen room | Rouille
“Katsuobushi” van knolselderij | Marshmallow van komkommer | Groene curry | Rettich
Tarte tatin van vijg | Salsa van zwarte knoflook en pecannoot | Emulsie van dragon
Crumble van padron peper | Groene kool | Pompoen | Schuim van gerookt spek | Saus van groene peper
Rendang | Bloemkool | Paksoi | Beurre blanc van geroosterde taugé | Seroendeng
Hollandaise | Krokante mosterd | Cepes vinaigrette | Pistache
Blauwaderkaas | Salie | Pecannoot | Rucola
Voor- hoofd– en nagerecht
Voor- tussen– en hoofdgerecht
Voor- tussen- hoofd– en nagerecht
5 kazen | Kweepeergelei | Pain de fromage van Robert van Beckhoven
Hazelnootroomijs | Gezouten karamel | Interieur van meringue
Maandelijks wisselend met ons signatuurmenu
Bij het afrekenen hanteren wij 1 rekening per tafel
Woensdag t/m Zondag 11:30 tot 22:00 uur
Met carnaval zijn wij zondag 11 februari gesloten.